Installatör/ Service tekniker

TOP Stängsel förstärker sin service och installationsorganisation. Det här är rollen för dig som gillar att arbeta självständigt och har ett intresse för teknik och installation.
Du kommer både jobba självständigt samt i team. Du har ett fokus och en strävan om att ta hand om våra kunder på bästa sätt. Exempel på arbetsuppgifter som förekommer:

  • Installation av grindar och automatik. Grävning och gjutning av grindfundament
  • Service, reparation och underhåll av alla grindtyper, bommar, pollare och elstängsellarm
  • Felsökning av ny och äldre automatik
  • Aktivt skapa nöjda kunder genom god service och problemlösning
  • Reparation och nymontage av alla typer av stängsel

Vem är du?
Du ska trivas att arbeta utomhus, då verksamheten till största del bedrivs utomhus. Du är serviceinriktad, ordningsam, kommunikativ, noggrann, pålitlig, har hög ansvarskänsla och en vilja att alltid utvecklas i ditt arbete. Du ska vara lyhörd för kunders önskemål då en hög servicenivå är prio ett. Du har några års erfarenhet av arbete med svagström och/eller entreprenadverksamhet. B-körkort är ett krav. BE-körkort är meriterande. Erfarenhet av arbete med mindre grävmaskin är meriterande. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.
Då vi jobbar mot säkerhetsklassade objekt kommer vi göra ett utdrag ur belastningsregistret.

Tillträde kan ske omgående eller enligt överenskommelse. Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Staffan Rikberg 070-233 64 76 Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.